Praktisk information

Arbejdsgangen
Lægerne har telefontid dagligt fra 8-9.
Konsultationer fra 9-15  med pause fra 12.00-13.00. Har man brug for en senere tid skal man kontakte sin læge og lave en aftale.

Hver af de tre læger har på skift ”vagten” i Ringe i en ud af syv uger. De sidste fire uger af de syv passes af Ringes øvrige fire læger. Vagten varer til kl. 16.00 alle ugens fem dage.

Vi kører sygebesøg efter dagsskemaet. Herudover har Kent vagt for Lægevagten Region Syddanmark.

Behandlings og undersøgelsesudstyr
Vi har EKG-apparat, tympanometer, diverse laboratorieudstyr til blod- og urinprøver og lignende til udførelse i klinikken.

Spirometer til lungefunktionsundersøgelse, flere BT-apparater til hjemme-BT-måling samt et righoldigt sæt instrumenter til kirurgia minor. 

Apoteker/håndkøbsudsalg
Vi samarbejder med områdets apoteker og deres håndkøbsudsalg. Alle er kodet ind i EDB programmet.

Vagtordning
Vi passer alle dage vores patienter til kl. 16, men altså i fire ud af syv uger med hjælp fra vore kolleger i Ringe. Vi sætter telefonsvarer på kl. 14.00.

Derefter får vi akutte opkald via vore mobiltelefoner. Efter kl. 16, samt alle weekends og helligdage tager Lægevagten sig af akutte sygdomme. Kent L. Kramme  deltager i sidstnævnte vagtarbejde

Uddannelseslæge
Man vil altid kunne møde en uddannelseslæge i klinikken. Uddannelseslæger er færdiguddannede læger med varierende erfaring (fra ét til fem år som arbejdende læger ved forskellige specialafdelinger).